top of page
szacranio

A Március 15-i workshop is a megszokott kellemes flow-ban telt.

Lazán, könnyedén, beleérzéssel  tapasztaltuk a  Cranioval  való érintés izgalmas világát.



Ahogy visszaemlékszem, igazán könnyedén épült fel a tudás és a szemlélet találkozásával az a fajta ellazulás amit a Cranioval el lehet érni akár első kipróbálásra is.


Pár visszajelzést idézek fel, amik további motivációt és visszaigazolást adnak, hogy megéri az érintés és feszültségoldás ilyen formájával összejönni és együtt gyakorolni!


"Engem főleg a SelfCranio érintett meg. Szó szerint!  A saját érintésnek a megérzése jól esett. Átélni hogyan hat, milyen érzéseket hoz elő. Ez különösen kellemes volt.

A workshop kompakt, kerek volt. Szép, nyugodt, strukturált. Van eleje, vége, pontosság és precizitás benne. Ez átjött."



 "Pont azt kaptam amit vártam! Egy-két, más síkra ráhangolódó mozdulatot.  Most tisztázódott bennem, hogy lehet valakit 1-2 perc alatt "chill-be rakni".

Nyilván gyakorolni kell sokat, de működik!


"Ez a szervezettség, rendezettség, csend-rend-fegyelem  ez nagyon jó, ezt szeretem!

Úgyhogy hálás vagyok!"



"Amikor korábban kezelést adtam, azt sosem masszázs ágyon tettem, ezért nekem az volt az érdekes, amikor az elején kitértünk arra, hogy a tartás milyen fontos és így ugyanolyan jó volt ülve adni mint fekve kapni."


"Jó lett volna benne maradni pár ilyen mozdulatban, amikor éreztem, hogy valami így elindult."



Én (Andor) "magamat könnyedebbnek éltem meg mint általában  jobban sikerült elengedi a strukturát, amellett hogy minden benne volt a workshop 4 órájában amit terveztem.


Jól esett vendégül látni titeket!

Jól esett látni, érezni, hallani hogy működik.


Nekem ez mindig fantasztikus élmény, egy csoda, hogy amit én csinálok a kezeléseken azt ilyen jól, kézzel foghatóan elérhetővé tudom tenni mindenki számára a gyakorlatban."


Kövi alkalom:








2 views
bottom of page