top of page
szacranio

Cranio gyakorlati Workshop - beszámoló

Egyszerűen csak imádtam!

A tegnapi workshop is olyan jó hangulatban telt és olyan szép, gyakorlati tapasztalatokban gazdag volt, hogy jobbat nem is kivánhatnék!


Milyen volt?

Jó hangulatú, kíváncsi társaság jött össze.

 Átbeszéltük a craniosacralis rendszer és ritmus alapjait

 Tisztáztuk a felmerülő kérdéseket és a kapcsolódó életmód valamint világszemléletbeli meglátásokat

 közös földelő meditációban érkeztünk meg a testünkbe

 Finomakat ettünk

 Sok vizet ittunk

 Gyakoroltunk 3 alap Cranio technikát amit a résztvevők otthon tovább tudnak gyakorolni a saját es szeretteik koponyájának kellemes, érzéki ellazításáért.

Megbeszéltük a testi érzeteket és a jelenlétélményeket.

 Örültünk egymásnak és az élménynek.


 Kaptam visszajelzéseket, amivel fejleszteni tudom a workshopomat a jövőben, hogy meg könnyebb legyen ráérezni a technikára


A résztvevők mondták:

"Egy dolog elolvasni, vagy hallani róla, hogy a Cranio milyen jó, de megtapasztalni, hogy tényleg ennyire érzéki es hatásos, még akkor is ha nem profik csinálják, az nagyon meglepő volt."

-Alisa


"Más érintésterápiákhoz képest amiket eddig próbáltam és nagyon relaxálóak voltak, a Cranio nagyon finom érintéssel konkrét, érezhető változást, mély testérzeteked ad. Szépen tanítja a jelenlétet, hogy ilyen finoman érintek és jelen vagyok az ujjam hegyében is. Ez nagyon intenzív élmény!"

-Karesz


"Nagyon jó tapasztalás arról, hogyan legyek jelen. Nem kalandozott el semerre a figyelemem, semmi másra nem gondoltam közben, kikapcsoltam."

-Dorina


Köszönöm!

A következö alkalmat itt találod:








0 views
bottom of page