top of page
szacranio

"Fontos számomra, hogy egy nyugodt és biztonságos teret teremtsek, ahol teljesen ellazulhatsz és kapcsolatba léphetsz belső éned mélységeivel."

A 🄲🅁🄰🄽🄸🄾🅂🄰🄲🅁🄰🄻🄸🅂 🅃🄴🅁🄰́🄿🄸🄰 során legfőbb célom, hogy segítsek neked mélyebb önismeretre és spirituális fejlődésre szert tenni. Fontos számomra, hogy egy nyugodt és biztonságos teret teremtsek, ahol teljesen ellazulhatsz és kapcsolatba léphetsz belső éned mélységeivel.


Az intuíciómra és a segítő szándékomra támaszkodva igyekszem, hogy te is aktív résztvevője lehess saját gyógyulási folyamatodnak. Arra törekszem, hogy felismerjük és feloldjuk azokat a lelki és testi blokkokat, amelyek akadályozzák az energia szabad áramlását a testedben.



A kezelések során lehetőséged nyílik mélyebb megértést nyerni testi folyamataidról, és megtanulni, hogyan kapcsolódnak ezek lelki állapotaidhoz. Ez a tudatosság hosszú távon segít a testi-lelki harmónia megteremtésében.

Sok visszajelzés erősít meg abban, hogy a craniosacralis módszer hatékonyan segít olyan problémák kezelésében, mint a fejfájás, depresszió és alvászavarok, szorongás, pánik testi lelki tüneteinek feltárásában és oldásában.


Sokak önismereti elakadását, megrekedtségét lendítem tovább a beszélgetéseinkkel és a Cranioban adott  szeretetteljes érintesemmel.


Fontos számomra, hogy a kezelések támogassák az önismereti folyamatodat, és lépésről lépésre kísérje lelki fejlődésed és testi érzéseidhez kötött változási igényeidet.


A craniosacralis módszer nem csak fizikai, hanem mély lelki és szellemi gyógyulást is kínál, amely során lehetőséged nyílik önmagad jobb megismerésére és fejlesztésére.


Várlak téged is, hogy közösen tegyünk a fejlődésedért és emelkedésedért!




2 views
bottom of page