top of page
szacranio

Megtartottam az utolsó Cranio Workshopot 2023-ban!

Igazából nem is tartottam, inkább facilitáltam ennek a két lelkes férfinak  akik egy korábbi workshopon ráéreztek a Cranio egyedi és azonnali hatásaira, önmagunk és a másik személy mély jelenléttel való lágy érintésének csodájára amit én már lassan életvitel szerűen élek!



A múltkor tanult alapvető és nagy érzékenységet igénylő technikákat újra elgyakoroltuk, majd hozzáfűztünk még kettő nagyon effektív, a koponyát és az izmait még sokkal mélyebben ellazító gyakorlatot.


Összeállt egy olyan kellemes, mindkét félnek nagyon relaxáló koponya lazító folyamat ami kifejezetten kellemessé tette az egész estét!


Kaptam hasznos és szuper visszajelzéseket a technikák eredményes otthoni felhasználásával kapcsolatban, így tovább alakul a fejemben a Self-Cranio, a workshopok, tanfolyamok és online tudásátadás jövőbeni koncepciója!


Most hagyom, hogy a tél tegye a dolgát kívül -belül és ülepedjen, érjen mindaz ami idén történt. Átformálódjon bennem az sok csodás szombat este amit Együtt elmélyült jelenlétben Cranioval töltöttünk a workshopokon és kialakuljon a hosszú távú vízióimnak a jövő évi leképződése! Csak így egyszerűen!


Nagy hála van bennem mindazoknak akik hallgatták, látták, jelen voltak, kipróbálták saját kezükkel és támogatják a munkámat a hivatásomban való szolgálat kiteljesedését!









2 views
bottom of page