top of page
IMG_4715.jpg
Image by Josefin

Cranio a dobtáborban

A különféle csoportos programok mellett egyéni kikapcsolódás és rekreáció is elérhetö lesz a 2023-as Barakoo dobtáborban.

A craniosacralis manuálterápia olyan elmélyült nyugalmat és kikapcsolódást hozhat a dobritmusokkal telt napjaidba, amit a páratlan környezet, a kiváló társaság csak tovább erösít.

Adj magadnak egy óra tényleges pihenést, ami csak rólad szól! Ha van olyan téma amit mélyen, fizikai oldás szintjén is megvizsgálnál, vagy engednél magadon áthullámzani, akkor páratlan alkalmad nyílik erre a kezeim közt.

Tekintsd meg az időpontokat, melyeket úgy állítottam össze, hogy minél több tábori programon is részt tudj venni, amellett, hogy igénybe veszed az én szolgáltatásomat is

 

Foglalás – emailben, vagy messengeren a FB oldalamon keresztül.

Mély pihenés

60 perc abban a mélységben amerre az én érintésem kalauzol, felér egy rendes mély alvással, ugyanakkor fizikai szinten mélyebb oldódások mennek végbe.

  • Facebook
Facebook-Logo-Meaning.jpg

Belsö teljesség

A feltett kérdések képekben, színekben és akár eddig ismeretlen belsö terekben találnak válaszra. A felszabadító fizikai folyamat szupergyorssá teszi a gondolati köröket és a megértést.

Fizikai integráció

Mindaz a mélyböl felszakadó új tudás és felismerés ami egy jó elvonuláson szembejön veled, egyböl a fizikai szinten is a helyére kerülhet a lágy blokkoldás során.

Elérhető időpontok

Farkaskútvölgy

Barakoo dobtábor

2023.08.15-20.

CRANIO

Szerdától-Szombatig

Minden nap

7:50-9:00

14:00-15:10

20:00-21:10

A kezelés ára: 15.000 Huf

Jelentkezz az órarenden, személyesen vagy a Facebookon oldalon chatben!

  • Facebook
Facebook-Logo-Meaning.jpg
Image by Josefin
Itt találsz meg

Itt találsz meg!

Szabados Andor

+3630 579-19-68

szacranio@gmail.com

  • Facebook
Facebook-Logo-Meaning.jpg

Tegyünk együtt a fejlödésért, az emelkedésért!

bottom of page