top of page
IMG_4715.jpg

Elvonulás felturbózva
Ideje együttmüködni?!

Ideje szintet lépni, és felhasználni mindazt a tudást és lehetöséget, ami körül vesz minket! Üstökös sebességgel szárnyal a világunk valami új, valami egyszerre mélységes és magasságos felé!

Tegyünk együtt a fejlödésért, az emelkedésért!

Image by Josefin

Legyen kerek ami már majdnem körbeér!

Sokféle elvonuláson jártam már, amelyek többsége önismereti jellegű volt, de mindegyik ezzel aspektussal is fűszerezve volt. Csikung, jóga, Moving Man, Planta medicina, Medicina - zenei önismereti tábora, dobtáborok és még sorolhatnám.

 

Az egyik jelentös tapasztalatom az volt, hogy annyi minden kerül a felszínre, annyi folyamat indul meg bennem és a társaimban, hogy szinte szétfeszít. Szeretnék egyszerre minél mélyebbre menni, minél többet megismerni magamból, emellett pihenést is kívánom és a társaságot is, ami inspiráló.

 

Amióta megengedem magamnak a pihenést az elvonulások alatt, sokkal jobban kezelem a folyamataimat, és mélyebben el tudok merülni önmagam megismerésébe még több gátnak engedem meg hogy leomoljon. Az elvonulások után több napnyi elzárt pihenést tartok, hogy ezalatt feljöhessenek további érzetek tapasztalatok és integrálni tudjam a folyamataim eredményét.

Ezt a gondolatot és gyakorlatot összegezve arra jutottam, hogy a Craniot el szeretném vinni az elvonulásokra. Mindazoknak, akik a folyamataikhoz helyben szeretnének segítséget kérni, mind fizikai, mind lelki szinten hozzá tudok járulni az integrációhoz.

Mély pihenés

30-60 perc abban a mélységben amerre az én érintésem kalauzol, felér egy rendes mély alvással, ugyanakkor fizika szinten mélyebb oldódások mennek végbe.

Belsö teljesség

A feltett kérdések képekben, színekben és akár eddig ismeretlen belsö terekben találnak válaszra. A felszabadító fizikai folyamat szupergyorssá teszi a gondolati köröket és a megértést.

Fizikai integráció

Mindaz a mélyböl felszakadó új tudás és felismerés ami egy jó elvonuláson szembejön veled, egyböl a fizikai szinten is a helyére kerülhet a lágy blokkoldás során.

Image by Josefin
Itt találsz meg

Itt találsz meg!

Szabados Andor

+3630 579-19-68

szacranio@gmail.com

  • Facebook

Tegyünk együtt a fejlödésért, az emelkedésért!

bottom of page